Over Cabot

Cabot Corporation (NYSE: CBT) is een toonaangevend bedrijf in specialty's en hoogwaardige materialen, en heeft haar hoofdkantoor in Boston, Massachusetts (VS).

Ons bedrijf levert een breed scala aan producten en oplossingen aan klanten in alle uithoeken van de wereld en bedient belangrijke sectoren, zoals transport, infrastructuur, milieu en consument. Wij leveren krachtige oplossingen die klanten helpen hun uitdagingen van vandaag te trotseren en de behoeften van morgen voor te bereiden. Onze inzet voor innovatie wordt gedreven door een passie om de bedrijven van onze klanten vooruitgang te bieden via ons diepgaande inzicht in hun branches en de wereldwijde trends die hun activiteiten beïnvloeden.

Innovatie

De kracht van Cabot ligt in het feit dat we deze kennis combineren met onze technische expertise en uiteindelijk samenwerken met onze klanten om waarde te creëren via innovatie en technologie. Onze kracht in onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke reden waarom we al meer dan 130 jaar wereldwijd leider zijn in producten zoals rubber en speciale kool, cesiumformiaatzouten, actieve kool, aerogel, chemicaliën met fijn cesium, fumed metaaloxiden, grafeen, inkjetkleurstoffen, masterbatches en geleidende verbindingen. We blijven innoveren via @cabotlabs, dat ons deskundige team van technici, wetenschappers en onderzoekers samenbrengt met marktkennis en technologisch leiderschap om de oplossingen voor morgen te leveren. 

Wereldwijd leiderschap

Met circa 4500 werknemers wereldwijd waarderen onze klanten onze wereldwijde leiderspositie in de branches die we van dienst zijn en onze inzet om hen te helpen groeien, waar ze ook actief zijn. Onze mensen zijn gedreven en inventief, en onder hen bevindt zich het beste talent op technisch, commercieel en productiegebied van de branche. 

Wij hechten grote waarde aan integriteit, respect, uitblinken en verantwoordelijkheid. We zetten ons ervoor in om deze waarden elke dag na te leven, omdat zij een integraal deel zijn van de manier waarop wij omgaan met onze klanten, partners, distributeurs, aandeelhouders en collega's.

Verantwoordelijkheid

We streven ernaar de energie-efficiëntie en procestechnologieën over onze gehele wereldwijde voetafdruk te verbeteren. We werken met een duurzame bedrijfsvoering die het welzijn garandeert van onze werknemers, klanten en omringende gemeenschappen. Daarom hebben we de reputatie gekregen hoogwaardige oplossingen te produceren en blijven we de industriële norm bepalen als het gaat om duurzaamheid en veiligheid.

We zijn een team dat veel geeft om zijn klanten en aandeelhouders. Als internationale onderneming met een toonaangevende technische en marktpositie hebben wij de ambitie om superieure financiële prestaties te behalen voor onze aandeelhouders.
Downloads