Bestuur

Onze managementorganisatie plaatst de besluitvorming op het juiste niveau en zorgt ervoor dat de juiste controlemechanismen aanwezig zijn.

De raad van bestuur wijst comités aan om te helpen met het uitvoeren van de taken. Deze comités werken aan belangrijke kwesties die niet adequaat kunnen worden afgehandeld tijdens grotere bestuursvergaderingen vanwege hun complexiteit en technische aard, detailniveau en tijdvereisten of goede beginselen voor bedrijfsbestuur.


Bestuurslid Audit Compensation Executive Bestuur & Nominating SH&E
Juan Enriquez L L
Sean D. Keohane     L
   
William C. Kirby L L
Roderick C.G. MacLeod L L
John K. McGillicuddy CV L L
Michael M. Morrow L

L
John F. O’Brien CV CV
Patrick M. Prevost
L
Sue H. Rataj CV L L
Matthias Wolfgruber L CV
Mark S. Wrighton L L
  • L = Lid
  • CV = Commissievoorzitter

Hieronder kunt u onze belangrijkste bestuursdocumenten downloaden, inclusief de richtlijnen inzake bedrijfsbestuur die door de raad zijn aangenomen ter bevordering van een effectief functioneren van het bestuur en om bij te dragen aan het behoud van het juiste evenwicht tussen expertise, onafhankelijkheid en diversiteit, evenals de charters van onze commissies.Contact opnemen met de raad van bestuur

Klachten of zorgen over de boekhouding, interne boekhoudcontroles of auditzaken worden direct naar de voorzitter van de auditcommissie gestuurd. Zorgen met betrekking tot andere kwesties worden direct naar de niet-uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur van Cabot gestuurd. Alle meldingen worden ook naar de afdeling Compliance van Cabot gestuurd. Het is mogelijk om anoniem met de auditcommissie en/of raad van bestuur te communiceren.

Auditcommissie

Meldt zorgen over Cabots boekhouding, interne boekhoudkundige controles of auditzaken.

Raad van bestuur


Postadres

Cabot Corporation Board of Directors c/o Alertline Anonymous 

P.O. Box 3767 13950 

Ballantyne Corporate Place Suite 300 

Charlotte, Noord-Carolina 28277