Gemeenschap

Initiatieven in de plaatselijke gemeenschap zijn traditiegetrouw een essentieel element van ons bedrijf, en we streven ernaar een positief en blijvend verschil te maken in onze gemeenschappen.

community icon graphicWerknemers zijn dankzij hun vrijgevige geest en bereidheid genegen hun tijd en middelen in te zetten, een natuurlijk verlengstuk van onze betrekkingen met de gemeenschap. We besteden onze tijd als supporters en vrijwilligers bij verschillende lokale en internationale organisaties. Afgezien van tijd en arbeid, heeft ons mondiale netwerk van faciliteiten in totaal 600.000 dollar gedoneerd aan organisaties en zaken die door lokale teams voor sociale betrokkenheid zijn geïdentificeerd omdat werknemers menen dat ze belangrijk zijn en hun buren en milieu zeer ten goede zullen komen.

In 2017 werd er 850.000 dollar gedoneerd door de Cabot Corporation Foundation, Inc., die nauw samenwerkt met leden van de gemeenschap ter identificatie van projecten en organisaties die steun vereisen om hun missie voort te zetten op het gebied van onderwijs en geletterdheid, wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM), milieubehoud en sociale- en burgerbehoeften. Wij zien deze voornaamste gebieden als hoekstenen voor het bouwen van duurzame gemeenschappen waarvan toekomstige generaties afhankelijk zullen zijn, en daarom van zeer groot belang zijn. Onder toezicht van een toegewijde Raad van Bestuur voor de Cabot Foundation, worden beurzen geëvalueerd en geselecteerd, en dit met grote zorg en aandacht voor hoe onze bijdragen van waardevolle invloed kunnen zijn voor samenleving en milieu.


Teruggeven aan de gemeenschap

students and adults posing in classroom

Jonge mensen stimuleren om klimaatverandering aan te pakken

Het vervult de Cabot Foundation van trots dat zij als eerste bedrijf het programma New England Aquarium’s ClimaTeens heeft gesponsord. Dit bedrijf ontving in 2016 een Community Service Award van het Youth Climate Action Network, en in 2015 een Community Leadership Award van Greenovate Boston, dat sinds 2013 de betrokkenheid van tieners stimuleert ten aanzien van klimaatverandering en bescherming van het zeemilieu.

+ Meer

Dit eenjarig onderwijs- en ondersteuningsprogramma voor jongeren trekt jaarlijks 40 leerlingen aan die meer willen weten over deze belangrijke onderwerpen. Als onderdeel van het programma zetten leerlingen projecten op om het publiek te stimuleren, in het bijzonder andere leerlingen, actie te ondernemen om bij te dragen aan een duurzamer toekomst. In 2017 bezocht een groep werknemers uit Boston en Billerica van verschillende disciplines de eindpresentaties van de projecten van de studenten’ om hun steun te tonen  en advies aan te bieden over carrièrekeuzes op STEM-terreinen aan een zeer gemotiveerde groep leerlingen die erop gebrand waren een positieve invloed te hebben.

- Minder