Hecht- en afdichtmiddelen

Onze prestatieadditieven worden gebruikt in uiteenlopende materialen, zoals epoxyharsen, acrylharsen, polyurethanen en cyanoacrylaten.

Onze producten worden gebruikt als reologiestabilisatoren in hechtmiddelen voor onder meer structurele automotive-toepassingen, wieken van windmolens, elektronica en siliconen uit kamertemperatuurvulcanisatie (RTV).

We bieden continu het hoofd aan de uitdagingen van hecht- en afdichtmiddelfabrikanten, die additieven vereisen die de prestaties van hun producten verhogen. Dankzij ons globale bereik kunnen we extra goed samenwerken met onze klanten, waardoor we de hoogste standaarden voor prestaties, kwaliteit en service leveren. We willen de commerciële voorkeurspartner van onze klanten zijn en zijn al meer dan een eeuw een toonaangevend producent van hoogwaardige materialen.

Onze speciale carbonblacks bieden versteviging, geleidbaarheid en reologische eigenschappen aan verschillende formuleringen voor zowel hechtmiddelen op waterbasis als op basis van oplosmiddelen. Ons productenportfolio omvat allerlei deeltjesgroottes en -structuren voor een breed scala aan gewenste prestatiekenmerken voor hechtmiddelformuleringen.

Pyrogeen silica van het type CAB-O-SIL® biedt versteviging en reologische eigenschappen aan hecht- en afdichtmiddelen uit epoxy en polyurethaan voor een scala aan toepassingen, waaronder structurele en elastische binding, wat vaak wordt gebruikt bij windturbinewieken en industriële en autotechnische constructie. Onze pyrogeen-silicadispersie van het type CAB-O-SPERSE® verleent kracht aan drukgevoelige hechtmiddelformuleringen.Tijdschrift over hecht- en afdichtmiddelen

Inzicht in de rol van pyrogeen silica in hecht- en afdichtmiddelformuleringen