Behandeling van rookgas

Onze producten voldoen aan de nieuwste emissienormen voor rookgas van metaalsmelters, staalfabrieken, industriële boilers, cementovens en energiecentrales.

Verbranding wordt al lang gebruikt als efficiënte en rendabele manier om stedelijk en schadelijk afval veilig te verwerken. In de afgelopen jaren heeft de groeiende bezorgdheid over het milieu echter geleid tot uitgebreider onderzoek en nieuwe voorschriften voor de vrijkomende emissies in rookgas van afval tot energiecentrales en ook metaalsmelters, staalfabrieken, industriële boilers, cementovens en energiecentrales.

Onze technici zijn experts in de ontwikkeling van actieve kool die speciaal is ontworpen om verontreinigende stoffen efficiënt te verwijderen uit rookgas. We werken met u samen om inzicht te krijgen in de parameters van uw faciliteit, zoals het boilertype en verbrandingsrendement, de brandstofbron, de configuratie van uw uitrusting voor de beheersing van milieuverontreiniging en de temperatuur van het rookgas, en u te helpen de juiste kool, apparatuur en procespakketten te selecteren voor uw behoeften.

We zijn de eerste fabrikant die actieve-koolproducten voor de behandeling van rookgas introduceert. De unieke macroporiënstructuur van onze poedervormige actieve kool (PAC) biedt superieure adsorptiekenmerken. Dit betekent een zeer efficiënte verwijdering bij lage doseringen, waardoor de verwerkingstijd en transportkosten dalen. We zijn de voorkeursleverancier in veel rookgasindustrieën dankzij onze technologie, betrouwbaarheid, gegarandeerde levering en innovatie. Als wereldwijde marktleider in PAC voor rookgaszuivering bieden we hoogwaardige doseringsinstallaties en technische ondersteuning.Cabot stimuleert het gebruik van actieve kool die zowel minder broom als minder schadelijke vormen van broom bevat. 

"Bromine Comes To The Rescue For Mercury Power Plant Emissions" in Chemical & Engineering News
LEES HET ARTIKEL