Drukken en verpakken

Onze hoogwaardige pigmenten en additieven bieden fantastische productprestaties in toepassingen met drukken en verpakken.

e zijn al meer dan een eeuw een toonaangevend producent van druk- en verpakmaterialen met onze speciale carbonblacks en silica-additieven voor toners en drukinkten. Dankzij ons globale bereik kunnen we extra goed samenwerken met klanten van over de hele wereld, waardoor we de hoogste maatstaven voor prestaties, kwaliteit en service handhaven.

Onze carbonblackproducten vormen krachtige oplossingen voor de drukinktenmarkten en processen voor lithografie, flexografie, gravure, letterzetten en zeefdruk. Onze speciale carbonblacks worden ook gebruikt voor pigmentatie in elektrofotografische toners. Ons productenportfolio omvat allerlei deeltjesgroottes en -structuren voor een breed scala aan prestatiekenmerken.

We hebben het grootste assortiment aan behandelde silica-additieven voor toners van alle grote namen. Daaronder vallen pyrogeen silica, colloïdale silica en silica-polymeercomposieten die de tribolading, levensduur en drukkwaliteit van toners verbeteren. Voor drukinkten produceren we zowel behandelde als onbehandelde producten met allerlei specifieke oppervlakken, waardoor de reologie en andere prestatiekenmerken heel precies kunnen worden afgesteld.

Daarnaast kunnen oplosmiddelen dankzij onze producten met actieve kool zuiniger worden opgevangen voor hergebruik.