Consument

Onze krachtige oplossingen spelen tegenwoordig een belangrijke rol in het dagelijks leven.

Onze producten zijn verwerkt in veel alledaagse producten. Zelfs voedsel en dranken worden met behulp van onze producten gezuiverd. Met de technologische vooruitgang neemt ook de vraag van consumenten naar efficiënte producten van hoge kwaliteit toe. De samenwerking met onze klanten en onze leidende rol op het gebied van de technologie vormen een goed uitgangspunt voor het leveren van diverse innovatieve oplossingen in een steeds veranderende consumentenbranche.

Minder
Meer

Betaalbare energie

Bekijk onderstaand filmpje van de Amerikaanse Kamer van Koophandel en leer hoe ons bedrijf AEP Southwestern Electric Power Company in de VS energie genereert via een op kolen gestookte ultra-superkritische energiecentrale.

Antiklontermiddelen

Terwijl de consumptie van bewust-gezonde voedingsmiddelen toeneemt, doen formuleerders van dit soort producten er alles aan om additieven te vinden die veilig en goedkoop zijn, maar ook bestand zijn tegen verschillen in temperatuur en zuurgraad.

Onze additieven CAB-O-SIL® M-5F en CAB-O-SIL® EH-5F op basis van hoogwaardige pyrogene silica zijn ontwikkeld voor gebruik als substraten, antibezinkmiddelen, verdikkingsmiddelen, antiklontermiddelen, oliesubstitutiemiddelen en als smaakmaskering. De additieven kunnen tevens dienen als gedeeltelijke vervanging van in voedsel opgeslagen vet, waarbij de textuur van het voedsel wordt verbeterd en de smaak blijft behouden. Dit verschaft niet alleen de mogelijkheid voor de levensmiddelenindustrie om kosten te besparen, maar ook een gezonder keuzeaanbod voor de consument.

Minder

Huidverzorgings- en schoonheidsproducten

Onze producten hebben een breed spectrum aan unieke eigenschappen die zeer geschikt zijn voor allerlei cosmetische en lichaamsverzorgingsproducten.

Speciale toepassingen

Voedingsmiddelen & dranken

Onze producten voorzien in allerlei doeleinden, die uiteenlopen van hoe eindproducten smaken en ruiken tot hoe ze worden geschonken en opgeslagen.

Toepassing weergeven

Elektronica en energieopslag

Onze prestatieadditieven en actieve kool worden gebruikt om energie op te slaan, de efficiëntie en levensduur te verhogen en de capaciteit te vergroten voor accu's en meer.

Toepassing weergeven

Inkjettechnologie

We bieden innovatieve inkjettechnologieën en afdrukinkt voor commerciële en desktopmarkten.

Toepassing weergeven

Geneesmiddelen en persoonlijke verzorging

Onze innovatieve producten en additieven bieden oplossingen voor toepassingen van medische tabletten tot huid- en schoonheidsproducten.

Toepassing weergeven

Waterzuivering

We bieden actieve-kooloplossingen voor schoon water.

Toepassing weergeven