Infrastructuur

Wij leveren milieuvriendelijke producten die vandaag tegemoetkomen aan de uitdagingen van morgen.

Met de toenemende bevolkingsaantallen wereldwijd groeit ook de behoefte aan schaalbare oplossingen voor infrastructuur. Terwijl de normen voor energie-efficiëntie steeds strenger worden, helpen wij onze klanten via een probleemgerichte aanpak de materialen te maken die nodig zijn bij infrastructuur- en bouwwerkzaamheden.

Minder
Meer

Supergeleidende VULCAN® XCmax™-carbonblacks

Onze reeks speciale carbonblackproducten is ontwikkeld voor toepassingen die vereisen dat plastics geleidend of dissipatief zijn bij relatief lage ladingsniveaus. Dit zorgt ervoor dat de mechanische eigenschappen van de onderliggende polymeer niet worden aangetast, wat belangrijk is voor veel toepassingen voor elektrostatische dissipatie, zoals draden en kabels, antistatische vloerbedekking en veiligheidssystemen, elektrische producten en meer.

Krachtige oplossingen bieden 

Voor toepassingen in de bouw valt de keuze vaak op onze speciale carbonblacks en pyrogene silica; van hecht- en afdichtmiddelen tot coatings, elektriciteitskabels en siliconen.

Dankzij onze extreem sterke producten kunnen fabrikanten hoogwaardige composietmaterialen ontwikkelen, maar tegelijkertijd ook de kosten terugdringen en prestaties verbeteren. Kom meer te weten over onze hecht- en afdichtmiddelen en onze plastictoepassingen.

Minder

Speciale toepassingen

Constructie

Fabrikanten die bouwmaterialen van topniveau produceren, gebruiken onze additieven om topkwaliteit te leveren.

Toepassing weergeven

Hecht- en afdichtmiddelen

Onze prestatieadditieven worden gebruikt in uiteenlopende materialen, zoals epoxyharsen, acrylharsen, polyurethanen en cyanoacrylaten.

Toepassing weergeven

Coatings

Wij bieden prestatieadditieven die de verwerking, kleur, toepassing, kracht, thermische eigenschappen en veiligheid van uw coatingsysteem kunnen verbeteren.

Toepassing weergeven

Industriële rubberproducten

Onze oplossingen maken de volgende prestatie-eisen mogelijk; van algehele sterkte tot vochtbestendigheid, maar ook geleiding, weerstand of andere eigenschappen.

Toepassing weergeven

Plastics

We leveren speciale carbonblacks, masterbatches en geleidende verbindingen die allerlei prestatieattributen kunnen bieden.

Toepassing weergeven