Transport

Wij helpen fabrikanten bij het verbeteren van de prestaties, veiligheid en levensduur van hun voertuigen en de onderdelen waaruit deze zijn opgebouwd.

Wat de uitdaging ook is, wij zijn er altijd op gebrand de juiste oplossing voor uw problemen te vinden. Omdat wij samenwerken met onze klanten en een goede kennis hebben van internationale trends, kunnen wij innovatieve oplossingen ontwikkelen voor de transportsector.

Minder
Meer

Zuivering van cabinelucht en beheersing van verdampingsemissies

Onze producten met actieve kool dragen bij aan een schone cabinelucht door geurtjes en (gasvormige) verontreinigende stoffen uit de buitenlucht te verwijderen.

Aangezien actieve kool hoge concentraties vluchtige koolwaterstoffen kan adsorberen, maar ook grote hoeveelheden koolwaterstoffen die tijdens het purgeren ontstaan kan desorberen, wordt actieve kool bovendien vaak gebruikt bij de regulatie van verdampingsemissies. Kom meer te weten over onze actieve-koolproducten voor luchtzuivering.

Minder

Krachtige oplossingen

PROPEL™-carbonblackproducten voor de versterking van elastomeren zijn ontwikkeld voor het reduceren van de rolweerstand van banden, het verlagen van het brandstofverbruik en het leveren van een hoge mate van duurzaamheid van het loopvlak.

Speciale toepassingen

Plastics

We leveren speciale carbonblacks, masterbatches en geleidende verbindingen die allerlei prestatieattributen kunnen bieden.

Toepassing weergeven

Elektronica en energieopslag

Onze prestatieadditieven en actieve kool worden gebruikt om energie op te slaan, de efficiëntie en levensduur te verhogen en de capaciteit te vergroten voor accu's en meer.

Toepassing weergeven

Banden

We leveren hoogwaardige oplossingen die de duurzaamheid van het loopvlak kunnen verhogen, rolweerstand kunnen verlagen en afschuifweerstand kunnen verbeteren.

Toepassing weergeven

Industriële rubberproducten

Onze oplossingen maken de volgende prestatie-eisen mogelijk; van algehele sterkte tot vochtbestendigheid, maar ook geleiding, weerstand of andere eigenschappen.

Toepassing weergeven

Coatings

Wij bieden prestatieadditieven die de verwerking, kleur, toepassing, kracht, thermische eigenschappen en veiligheid van uw coatingsysteem kunnen verbeteren.

Toepassing weergeven

Luchtzuivering

Actieve kool speelt een integrale rol bij de zuivering van de luchtkwaliteit over de hele wereld, zowel binnen als buiten.

Toepassing weergeven