Diversiteit en inclusie

We zijn toegewijd aan diversiteit en inclusie ( D&I) en hechten veel waarde aan het creëren van een inclusieve werkplek waar alle werknemers kunnen bijdragen, gedijen en vooruitgaan.

Team in Alpharetta, Georgia, USA

Dit vereist een omgeving van vrije en levendige uitwisseling die is gebaseerd op een breed scala aan opvattingen. Onze kernwaarden integriteit, respect, uitmuntendheid en verantwoordelijkheid sturen alles wat we doen. In overeenstemming met deze waarden respecteren en waarderen we alle werknemers voor hun unieke perspectieven en ervaringen. Deze verschillen zorgen voor betere besluitvorming, stimuleren innovatief denken en inspireren samenwerking om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Ons doel is ervoor te zorgen dat alle medewerkers onze werkplek ervaren als een gastvrije, rechtvaardige en respectvolle omgeving waar iedereen zijn ware potentieel kan bereiken.

Om ervoor te zorgen dat we de geest van diversiteit en inclusie omarmen, hebben we een diversiteits- en inclusiecommissie. Het charter van het Comité is om ervoor te zorgen dat onze inspanningen om de hierboven beschreven omgeving te creëren vorderen om de belangen en perspectieven van onze werknemers en de gemeenschappen waarin we actief zijn te vertegenwoordigen. Ik ben er trots op dat we ons blijven inzetten voor D&I door de CEO Action for Diversity and Inclusion Pledge te ondertekenen. Door onze focus op uit te breiden D&I, helpen we bij het opbouwen van een positievere, innovatievere en creatievere omgeving, die niet alleen leidt tot superieure medewerkerstevredenheid, maar tot groter zakelijk succes.

Sean Keohane, president en chief executive officer
Learn more