Onze oplossingen kunnen productprestaties verbeteren, productieprocessen stroomlijnen en innovatie stimuleren.

Adhesives

Hecht- en afdichtmiddelen

Onze prestatieadditieven worden gebruikt in uiteenlopende materialen, zoals epoxyharsen, acrylharsen, polyurethanen en cyanoacrylaten.
Air Purification

Luchtzuivering

Actieve kool speelt een integrale rol bij de zuivering van de luchtkwaliteit over de hele wereld, zowel binnen als buiten.
Catalysts

Chemische zuivering en katalysatoren

Wij leveren een brede productenportfolio aan actieve kool en chemicaliën met fijn cesium voor chemische toepassingen.
Coatings

Coatings

Wij bieden prestatieadditieven die de verwerking, kleur, toepassing, kracht, thermische eigenschappen en veiligheid van uw coatingsysteem kunnen verbeteren.
Construction

Constructie

Fabrikanten die bouwmaterialen van topniveau produceren, gebruiken onze additieven om topkwaliteit te leveren.
Electronics and Energy Storage

Elektronica en energieopslag

Onze prestatieadditieven en actieve kool worden gebruikt om energie op te slaan, de efficiëntie en levensduur te verhogen en de capaciteit te vergroten voor accu's en meer.
applications-flue gas treatment

Behandeling van rookgas

Onze producten voldoen aan de nieuwste emissienormen voor rookgas van metaalsmelters, staalfabrieken, industriële boilers, cementovens en energiecentrales.
tiles-solutions-food-and-beverage.jpg

Voedingsmiddelen & dranken

Onze producten voorzien in allerlei doeleinden, die uiteenlopen van hoe eindproducten smaken en ruiken tot hoe ze worden geschonken en opgeslagen.
Industrial Rubber Products

Industriële rubberproducten

Onze oplossingen maken de volgende prestatie-eisen mogelijk; van algehele sterkte tot vochtbestendigheid, maar ook geleiding, weerstand of andere eigenschappen.
Inkjet Technology

Inkjettechnologie

We bieden innovatieve inkjettechnologieën en afdrukinkt voor commerciële en desktopmarkten.
Oil

Olie, gas & mijnbouw

We leveren oplossingen voor boringen en verwerkingsprocessen, goudterugwinning, isolatie van onderzeese pijpleidingen en industriële isolatie, metaalbewerking, en nog veel meer.
Pharmaceuticals and Personal Care

Geneesmiddelen en persoonlijke verzorging

Onze innovatieve producten en additieven bieden oplossingen voor toepassingen van medische tabletten tot huid- en schoonheidsproducten.
Plastic Applications

Plastics

We leveren speciale carbonblacks, masterbatches en geleidende verbindingen die allerlei prestatieattributen kunnen bieden.
Printing and Packaging

Drukken en verpakken

Onze hoogwaardige pigmenten en additieven bieden fantastische productprestaties in toepassingen met drukken en verpakken.
Tires

Banden

We leveren hoogwaardige oplossingen die de duurzaamheid van het loopvlak kunnen verhogen, rolweerstand kunnen verlagen en afschuifweerstand kunnen verbeteren.
Water Purification

Waterzuivering

We bieden actieve-kooloplossingen voor schoon water.
Activated Carbon

Actieve kool

Onze actieve kool verwijdert onzuiverheden en verontreinigingen op een doeltreffende manier uit water, lucht, levensmiddelen en dranken, geneesmiddelen en meer.
Aerogel

Aerogel

Hoogwaardige aerogel met silicaparticulaat biedt uitstekende oplossingen voor energie-efficiënte gebouwen en industriële infrastructuur met hoge prestaties, veilig aan te raken oppervlakten, lichaamverzorgingsproducten, en nog veel meer.
Rubber Carbon Black

Carbonblacks voor de versterking van elastomeren

We zijn wereldwijd marktleider op het gebied van versterkende bestanddelen voor hoog performante banden en speciale industriële rubberproducten.
elastomer composites

Elastomeercomposieten

Onze elastomeercomposieten zijn een unieke klasse van materialen die voornamelijk zijn gemaakt van natuurlijk rubber en versterkende materialen zoals carbonblack.
Fumed

Pyrogene metaaloxiden

Veelzijdige prestatieadditieven, gemaakt van pyrogeen silica en pyrogeen aluminiumoxide, worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, zoals hechtmiddelen, farmaceutische producten, voedsel en coatings.
Graphenes

Grafeen

We kunnen baanbrekende prestaties leveren met onze toonaangevende producten op grafeenbasis.
Inkjet Colorants

Inkjetkleurstoffen en -inkt

Inkjetpigmentdispersies worden gebruikt voor desktop- en commerciële producten, en aangepaste inktformuleringen voor commerciële toepassingen.
Masterbaches

Masterbatches en geleidende verbindingen

Ons brede scala aan producten beantwoordt aan de eisen van vele industrieën en toepassingen op het gebied van prestaties en verwerking.
Specialty Carbon Blacks

Speciale carbonblacks

Onze carbonblacks leveren kleur, geleidbaarheid en uv-bescherming (ultraviolet) voor speciale toepassingen, zoals coatings, plastics, toners en drukinkten.
Productnaam Productcategorie Informatieblad SDS Contact