Kunststof

We leveren speciale carbonblacks, masterbatches en geleidende verbindingen die allerlei prestatieattributen kunnen bieden.

Onze producten kunnen de prestaties van plastics verbeteren en hun levensduur verlengen. We voorzien allerlei industrieën van producten die worden gebruikt voor auto's, consumentengoederen, industriële producten en infrastructuur, waaronder toepassingen zoals leidingen en drukleidingen en draden en kabels.

We zijn bekwaam op het gebied van verschillende verwerkingstechnologieën, waaronder alle geavanceerde extrusie- en vormgietmethodes. Onze labs voor plastics-toepassingen en research & development bieden toonaangevende technische ondersteuning en toepassingsontwikkeling in Amerika, Europa en Azië en de Stille Oceaan. Onze technische verkoop- en serviceteams staan voor u klaar, bieden aanvullende productinformatie en helpen u bij het kiezen van het beste product voor uw specifieke toepassing. 

Al onze speciale carbonblacksmasterbatches en geleidende verbindingen en concentraten zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan toepassingsspecifieke behoeften en worden volgens veeleisende normen geproduceerd. Wat uw toepassing ook is, onze producten bieden onderscheidende prestaties en betrouwbare kwaliteit.

Onze speciale carbonblacks voor plastics worden verkocht onder merknamen, zoals carbonblacks uit de series BLACK PEARLS® , ELFTEX® en VULCAN®. U vindt onze masterbatchproducten onder de merknaam voor masterbatches PLASBLAK® en onze geleidende verbindingen en concentraatproducten onder de productlijn CABELEC®. Al onze producten blijven de beste keuze binnen de plastics-industrie en we blijven op onze ervaring bouwen om verder te innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen voor betere prestaties van producten van klanten.We geloven dat we nu het grootste scala aan speciale carbonblacks bieden die zijn gecertificeerd om naleving van de nieuwe REACH-vereisten te vergemakkelijken. We zijn leider in het leveren van carbonblacks met een hoge zuiverheid, inclusief die carbonblacks die worden gebruikt in toepassingen die moeten voldoen aan wettelijke vereisten van de EU inzake voedselcontact.

"Carbonblacks maken zich op voor de toekomst", Compounding World
LEIA O ARTIGO

Hoogwaardige oplossingen

We zijn al meer dan 100 jaar aan het innoveren in de plastics-industrie.